Filtrēt preces
Akcija
Cena
0.00 €
0.00 €

Grappa

(16 no 16)
Ieteiktie sākumā
Populārākie sākumā
Augstākā cena sākumā
Zemākā cena sākumā
Lielākā atlaide sākumā
Marcati Riserva Bacio Delle Muse

Marcati Riserva Bacio Delle Muse

Grappa, 40%, 1.5L
44.99 € 47.99 €
Goldsmith Smoked Chacha

Goldsmith Smoked Chacha

Grappa, 40%, 0.7L
31.59 € 37.59 €
Marcati Riserva

Marcati Riserva

Grappa, 40%, 0.7L
22.29 € 24.99 €
Cavallina Bianco Nobile

Cavallina Bianco Nobile

Grappa, 40%, 0.7L
18.59 € 21.89 €
Čača Chacha Saperavi Aged in Oak

Čača Chacha Saperavi Aged in Oak

Grappa, 40%, 0.5L
15.19 € 17.29 €
Antinori Tignanello

Antinori Tignanello

Grappa, 42%, 0.5L
49.99 € 56.99 €
Grappa Alexander

Grappa Alexander

Grappa, 38%, 0.7L
31.59 € 36.99 €
Marcati Riserva Il bacio delle Muse

Marcati Riserva Il bacio delle Muse

Grappa, 40%, 0.7L
29.39 € 32.99 €
Di Chardonnay

Di Chardonnay

Grappa, 40%, 0.7L
26.19 €
Giuseppe Romano Brotto Prosecco

Giuseppe Romano Brotto Prosecco

Grappa, 42%, 0.7L
23.59 € 28.09 €
Marcati Colli Veneti

Marcati Colli Veneti

Grappa, 40%, 0.7L
20.99 € 21.99 €
Chacha Chelti Aged in Oak

Chacha Chelti Aged in Oak

Grappa, 45%, 0.5L
20.29 € 25.99 €
Chacha Chelti

Chacha Chelti

Grappa, 45%, 0.5L
17.49 € 21.99 €

Grappa

Grappa ir itāļu alkoholiskais dzēriens. Tas ir brendija veids, ko gatavo no vīnogu mizām, sēklām un kātiņiem, kas paliek pēc vīndarīšanas. Grappa tiek uzskatīta par digestīvu, tai piemīt spēcīga, īpatnēja garša. Grappa ir slavena ar savu tradicionālo nozīmi Itālijas kultūrā.

 

Grapas pirmsākumi

Grappa ražošana Itālijā aizsākās pirms vairākiem gadsimtiem, un tās pirmsākumi meklējami valsts ziemeļu reģionos. Tiek uzskatīts, ka grappa pirmo reizi tika izgatavota viduslaiku beigās vai renesanses sākumā. Spirta radīšana sākotnēji bija veids, kā maksimāli izmantot vīndarīšanas paliekas, proti, vīnogu atliekas, kas palikušas pēc vīnogu spiešanas vīna ražošanai.

 

Kā tiek pasniegta grappa?

Grappa parasti tiek pasniegta kā digestīvs, ko lēni malko pēc maltītes, lai atvieglotu gremošanu. To bieži vien novērtē mazās glāzītēs, ļaujot dzērājam izbaudīt tās spēcīgo garšu un aromātu. Tradicionāli to dzer tīru, bez atšķaidīšanas vai maisījumiem. Tā var būt arī dažādu kokteiļos sastāvdaļa, tā ir tikai dažu kokteiļu sastāvos izteiktās un spēcīgās garšas dēļ.